Viemärisaneerauksen asiantuntijat Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa

Yhteystiedot

Viemärisaneerausten toteuttaminen sukitusmenetelmällä on Suomen Sukittajat Oy:n ydinosaamista. Useiden toimipisteidemme ansiosta laaja toimialueemme kattaa niin Etelä-Suomen, Länsi-Suomen kuin Itä-Suomenkin alueen.

Laadukasta urakointia yhteistyön voimalla

Suomen Sukittajat Oy on perustettu vuonna 2013. Tällä hetkellä meitä on jo yli 30 alan ammattitaitoista tekijää valmiina tarjoamaan sinulle markkinoiden parasta osaamista asenteella ja rautaisella ammattitaidolla. Toimipisteitä meillä on tällä hetkellä Porvoossa, Kouvolassa ja Turussa, ja tarjoamme pitkäikäisiä ja luotettavia sukitusratkaisuja Etelä-, Itä- ja Länsi-Suomen talousalueella.


Olemme tunnettuja työn laadusta ja aikataulujen noudattamisesta. Uskomme siihen, että tyytyväinen työntekijä tuottaa myönteisiä asiakaskokemuksia. Tämän vuoksi yksi yrityskulttuurimme peruspilareista onkin tukea ja kannustaa työntekijöitämme erityisesti huolehtimaan omasta ja perheensä hyvinvoinnista.


Asennushenkilöillä on sertifioitu koulutus ja monella yli viidentoista vuoden kokemus sukitusmenetelmästä. Materiaalin ja työmenetelmien kehittyessä koulutamme henkilöstöä jatkuvasti ylläpitääksemme osaamistamme ja voidaksemme olla sukituksen edelläkävijöitä.


Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokas
ja nopea saneeraus, jonka aikana asukkaan asumisviihtyisyys säilyisi
mahdollisimman korkeana. Olemme vahvasti sitä mieltä, että hyvällä
yhteistyöllä syntyy parempia linjasaneerauksia.

Toivottavasti voimme toteuttaa viemärisaneerauksen yhdessä myös teidän kanssanne!  • Suomen sukittajat tough viking kilpailussa 2019
  • Suomen sukittajat tough viking kilpailussa 2018

Suomen Sukittajat Oy osallistuu vuosittain syyskuussa Tough Viking -kilpailuun – suurimpaan Pohjoismaissa järjestettävään esteratakilpailuun.