Yritys – Suomen Sukittajat Oy

Suomen Sukittajat Oy perustettiin vuonna 2013 Porvooseen. Palvelemme asiakkaitamme sieltä käsin sekä Helsingin, Kotkan ja Lahden alueilla että muualla Etelä-Suomen läänissä.

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta kaikilla asennustyöntekijöillämme on Trelleborgin sertifioitu koulutus ja monella jopa yli kahdentoista vuoden kokemus sukitusmenetelmästä.

Materiaalin ja työmenetelmien kehittyessä koulutamme itseämme jatkuvasti ylläpitääksemme osaamistamme ja voidaksemme olla sukituksen erikoisosaajia.

Jokainen työntekijämme vastaa tilaajalle työn ja palvelun laadusta sekä asukkaalle parhaan mahdollisen viihtyvyyden remontin aikana. Uskomme siihen, että tyytyväinen työntekijä tuottaa myönteisiä asiakaskokemuksia, ja siksi yksi yrityskulttuurimme peruspilareista onkin tukea ja kannustaa työntekijöitämme erityisesti huolehtimaan omasta ja perheensä hyvinvoinnista.

(Suomen Sukittajat Oy osallistuu vuosittain Syyskuussa TOUGH VIKING -kilpailuun. Se on suurin pohjoismaissa järjestettävään esteratakilpailu)