Sukitusmenetelmällä laadukasta jälkeä nopeasti 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suomen Sukittajat Oy on erikoistunut viemäri- ja sadevesiputkien saneeraamiseen sukitusmenetelmällä. Tarjoamme pitkäikäisiä sukitusratkaisuja joustavasti niin Etelä-Suomen, Länsi-Suomen kuin Itä-Suomenkin alueilla.

Sukitusmenetelmä

Sukitus on laadukas, asukasystävällinen ja kustannustehokas tapa linjasaneeraukseen. Sukituksen vuoksi ei tarvitse purkaa asunnon pintarakenteita. Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan uusi
saumaton putki, jolloin vanhan viemärin reiät ja halkeamat korjaantuvat.
Menetelmällä saavutetaan sama tasalaatuisuus ja vuosikymmeniä kestävä käyttöikä, kuin perinteisellä putkien vaihtamisella. Sukitusmenetelmässä putkien liitoskohtien kestävyys vahvistetaan haarayhtein. Vain haarayhteitä käyttäen saavutetaan kestävä ja pitkäikäinen viemäri. 


Sukitusmenetelmää voidaan käyttää (putkihalkaisijaltaan 50 mm ylöspäin) valurauta-, muovi- ja betoniputkien saneeraamiseen jäte- ja sadevesiviemäreissä. Käytämme sukituksessa ainoastaan laadukkaita ja alan parhaita materiaaleja ja työkaluja. Sukitusta voidaan myös yhdistää perinteiseen viemäriremonttiin, mikäli esimerkiksi halutaan uusia kylpyhuoneita samalla. Yhdistämällä näitä kahta oikein voit säästää paljonkin kustannuksissa.


Pohjaviemäreitä sukittaessa rakennamme, jos mahdollista, saneerauksen ajaksi väliaikaisen viettoviemärin välttääksemme vesivahingot. Näin myös kellaritilan yläpuolella olevat asuntojen viemärit pysyvät käytössä.

Kysymyksiä ja vastauksia sukituksesta

Sukituksen edut:

- Kustannustehokas

- Laadukas

- Nopea

- Asukasystävällinen.

Katso kysymyksiä ja vastauksia sukituksesta!