Kun viemäri vuotaa, FAST fiksaa

Akuutin tilanteen iskiessä saat FASTILTA nopean toiminnan sukitusta. Viemärin korjaus onnistuu nopeasti ja turvallisesti.

Viemärin korjaaminen sukittamalla

Kun tilaat meidät paikalle, kartoitamme, analysoimme ja korjaamme kiinteistösi viemärin sukittamalla. Avaamme, huollamme ja kuvaamme putkiston tarvittaessa. Kaikki, mitä kohteessasi teemme, tapahtuu ammattitaidolla.
Ja kielellä, jota sinä ymmärrät.

Miksi sukittaminen kannattaa

Sukittaminen on edullinen tapa korjata vuotava putki. Se ei myöskään sulje pois muita menetelmiä. Korjausta on aina mahdollista jatkaa sukittamalla, perinteisellä tavalla tai niin sanottua hybridimallia hyödyntäen.
Sinun tarpeesi ratkaisee.

Näin minimoit vuotoriskin ja haitat

Kaikki vuoto on kiinteistön rakenteille myrkkyä. Vuotoriskiä vähennät tehokkaimmin ennakoivalla kartoituksella, riskien analysoinnilla ja riskialueiden oikea-aikaisella korjaamisella.

Asiantuntijamme auttavat sinua tässä mielellään. Kun olet liikkeellä ajoissa, ehdit tehdä parempia ja harkitumpia päätöksiä. Yleensä se myös säästää hikeä – ja rahaa.

Jos viemäri vuotaa, toimi näin:

num-1
Kiellä viemäristön käyttö välittömästi.
num-2-v2
Tilaa paikalle FAST.
Saat palvelua nopeimmin numerosta 050 544 1777.
num-3
Tutustu toimenpidearvioomme.

Kokemuksia Sukittajista

Toisen urakoitsijan aloittama projekti ei mennyt putkeen, joten Sukittajat astuivat remmiin ja aloittivat viemäreiden korjauksen. Aina halvin vaihtoehto ei ole fiksuin! Luotettavalla toimijalla ja menetelmällä saadaan pitkäikäinen lopputulos.

"Voin suositella lämpimästi!"

”Sukittaminen tekniikkana säästi taloyhtiölle yli 13 miljoonaa euroa.”, kertoo isännöitsijä Joel Karvinen Taloyhtiöpalvelut Ky:stä. Vilkaise videolta, miten urakka onnistui – ja tutustu myös yhtiöihin, jotka olemme jo sukittaneet.

"5/5 suosittelen lämpimästi!"

Edellinen
Seuraava

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää